tiistai 6. tammikuuta 2015

viivyttiin vielä


Tämä päivä vietettiin perheen kesken ja vielä joulun tunnelmissa.Syötiin pakastimesta pois loput laatikot ja mies intoutui paistamaan pikkukinkun.

Mittari näytti aamulla -25,joten tällainen kotipäivä oli oikein ihana.Kuusi,kynttilät ja takkatuli toi lämmintä tunnelmaa.

Kuten kuvista näkyy,niin meillä ei kiirehditä asioissa..Joulukin vietetään
loppiaiseen saakka.Tästä olen pelkästään iloinen..pientä hidastamista on havaittavissa.
Ja vaikka otetaankin hieman rennommin,niin asiat näyttää tulevan tehdyiksi-ihan ajallaan :)

Kova pakkanen on tältä erää ohi ja nyt iltasella asteita oli -12.Tehtiin ystävän kanssa hyvä lenkki.Maisemat vaihtuu huomaamatta,kun on juttuseuraa mukana.

Mäkelässä aletaan pakkailemaan pois joulua huomenna-silleen hissunkissun.

Mukavia ulkoiluja tammikuun päiviin,
toivoo Anne

11 kommenttia:

 1. Näyttää oikeen tunnelmalliselta <3
  Me korjattiin joulu kanssa vasta tänään ja melkein harmitti kun piti kuusi kantaa ulos. Viime jouluna mulla oli kaikki koristukset lentäneet vinttiin jo Tapaninpäivänä ;D
  Pakkasta täällä -19 ja kaikissa pesissä palaa tuli, hrrrr
  Mukavaa loppiaisen iltaa sinne joulun tuoksuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Mikähän kiire sinulla on viime jouluna ollut..että jo tapanina joulu pois! :D Juu,pakkasta piti pari päivää,nyt enää pari astetta.

   Poista
 2. Kauniilta näyttää ja herkulliselta kuulostaa! Täälläkin aamun hurja pakkanen vaihtui illan hölkkäkeliin. Olipa kiva päästä juoksemaan.
  Huomenna alkaa arki. Oli hyvä loma, kun en edes salasaanaani näin äkkiseltään muista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos! Hölkkälenkki kuulostaa hyvältä..ja salasanan unohtaminen :) Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 3. Teillä on ollut tunnelmallinen loppiainen. Ja herkkuja monenlaista. Se on oikein, että hidastaa ja pidentää näitä pyhiä, niitten eteen kun on kovasti työtä tehty ja aikaa kulutettu.
  Ja ilmat lauhtuvat. Nyt mittarissa -1 astetta. Mitähän on huomen aamulla?
  Mukavaa tammikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuulia ja kiitos! Täällä on tänä aamuna -4.Joten lauhtunut on kovasti.Juuri näin,aina tehdään paljon joulun eteen paljon,niin miksipä olisi kiire pistää se pakettiin.Kevääseen on vielä aikaa,mutta toivotaan mukavia pikkupakkasia,ulkoilukelejä.

   Poista
 4. Kyllä nyt kuusen tuoksua kaipaa, kun eilen se vietiin pois. Jouluherkkuja on meilläkin vielä jäljellä, johonkin ne pitää piilottaa ja syödä sitten vaikka synttärinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,kyllä kuusi tuo kotiin ihanaa lämpöä ja tuoksua.Tänään pakkailin joulua pois mutta kuusi on paikoillaan..on kaunis eikä varise.Saa olla vielä tämän viikon:)

   Poista
 5. Meillä lähti joulu 6.1. Haikeaa ja samalla ihanaa. Nyt on arki lähtenyt käyntiin ja kelit muuttuneet täysin - lunta tulee viistosti taivaan täydeltä ja riittää maahan asti :D Tässä teen lähtöä lumitöihin - korvaa hyvin lenkin.

  VastaaPoista