maanantai 9. helmikuuta 2015

Yksi tavara kärryyn-kaksi pois

Tuota kaavaa olen noudattanut jo pidemmän aikaa.Tulosta on tullut:koti ei enää täyty kaikenmaailman romppeesta.
Laitan saman tien vaatteita/tavaroita kiertoon,kun ostan uusia.

Viikonloppuna käytiin pikaisesti Ikeasta hakemassa palkintokaappi pojalle.Samalla tuli tehtyä muutamia järkiostoksia:paistinpannu,pyyhkeitä,kylppärin matto,astioita..Pidän tuosta  365+ astiastosta.Siihen tuli nyt täydennystä.

Nyt on sitten täytynyt siivoilla ja kierrättää.Aamusella vein ison kassillisen kodin tekstiilejä kierrätyslaatikkoon ja nettikirppikselle laitoin myyntiin astioita ym.keittiötarvikkeita.Muutama vaatehankintakin tuli viikonloppuna tehtyä,joten vaatekassi lähtee myös kiertoon.Kunhan ehdin ne valikoimaan.

Näin pysytään tavarabalanssissa,eikä hirmukaaosta pääse syntymään.
uutta


kiertoon

Näin kiva päreastia löytyi,kun siivoilin kaappeja.
Tämän pidän itselläni :)

Reipasta uutta viikkoa kaikille,
Anne

6 kommenttia:

 1. Kunpa olisi ollut Ikea silloinkin kun itse muutti kotoa. On se mahtava paikka nuoren löytää kaikkea uuteen kotiin. :)Ihanaa iltaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä sieltä löytyy kaikkea kivaa.Ja tosiaan nuorille ihan huippupaikka :)

   Poista
 2. Kyllä on mahtava oeriaate sinulla. Niin pitäisi tehdä itse kenenkin, minunkin. Laittaa tuota tavaraa kiertoon ja vauhdilla. Miten ihmeessä sais alettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama vuosi sitten tein täydellisen kaappien/varastojen siivouksen.Kaikki turha pois.Siinä meni kuukausi jos toinenkin.Sen jälkeen en ole halunnut palata entiseen "tavarakaaokseen" ja siksi on pakko kierrättää..Ja tarkemmin mietittävä mitä ostaa,ettei tule kaapin täytettä..Aloita pikkuhiljaa-huone kerrallaan.Tsemppiä :)

   Poista
 3. Juuri oikea periaate olisi tämä. Sama pätee vaatteisiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Maiju :) Saman olen tehnyt myös vaatteiden kanssa ja aina löytyy kiertoon laitettavaa.Kummasti vaan aina kertyy "vääriä hankintoja" vaikka yrittää järkevästi ostaa.

   Poista