maanantai 9. maaliskuuta 2015

Aurinkoinen maanantai

On ollut kaunis päivä.Aurinko paistoi jo aamusta.Tein kevään ensimmäisen pyörälenkin.Pyöräilystä pidän todella paljon mutta talvella en pyöräile.Tiet pitää olla sulat,kun kaivan pyöräni esiin.
Kukat saivat  tänään uudet mullat.Samoilla sotkuilla kylvin myös Asterien siemenet.Muutaman vuoden tauon jälkeen tuli into esikasvattaa taimia.Ehkä kylvän vielä jotain muutakin.
Aurinkoa ja vettä..sitten vaan odottamaan ensimmäisiä vihreitä alkuja.


 Talvilomaviikko meni mukavissa merkeissä.Pojilla oli monenlaista ohjelmaa ja menoa. 
Eilen olimme ystävien kanssa katsomassa koko perheen näytelmää "Veljeni Leijonamieli"
Vaikuttava esitys,hienot lavasteet.Viihdyttiin.Elokuvissakin on ehditty käymään.

 Viikonloppua ja naistenpäivää vietin mökillä hyvän ystäväni seurassa.
Ja sehän olikin viikon parasta antia.Miten onkaan hienoa olla ja jutella ilman kiireitä tai velvollisuuksia..Käydä läpi ihan kaikki kuulumiset.Nuo kohtaamiset piristää pitkäksi aikaa.


 Viikonloppuna aloitin Eppu Nuotion kirjan "mutta minä rakastan sinua"
Se on kuvaus keski-ikäisten rakastumisesta.Kirja vaikuttaa kivan arkiselta,elämänmakuiselta ja viihdyttävältä.Odotan jo iltaa ja seuraavaa lukuhetkeä.


Voinnistani on jonkun verran kyselty,kiitos <3
Nyt vaikuttaa siltä,että oikea lääke on löydetty ja se tepsii.
Lääkkeen ottoa seuraa armoton väsymys.Mutta viis siitä..Levähdän ja nukun silloin.
Toipumisessa auttaa myös auringon paiste ja vitamiinit :)
  
Mukavaa maaliskuun viikkoa!
Anne

11 kommenttia:

 1. Hienoa, että lääkityksesi on kunnossa :-) Aurinkoinen ilma piristää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,lääkitykset kunnossa ;) Niin se aurinko eilen piristi..tänään taas ollut harmaa päivä ja räntääkin satoi.Mutta maaliskussa mennään joka tapauksessa :)

   Poista
 2. Hienoa, ett ä alat toipumaan - pitääpä lukea tuo kirja.

  VastaaPoista
 3. Kiva kirjavinkki, täytyy pistää mieleen! Tykkään tuosta kannesta aivan hirveästi - monesti jo kiva kansi innostaa lukemaan... Jos oikein muistan, Eppu Nuotion kirjat on muutenkin hyviä. Vai oliko hänen kirjojaan ne yh-isästä+vauvasta/taaperosta kertovat tarinat... ne ainakin oli tosi kivat kaksi kirjaa! (en nyt muista nimiä...)

  Hyvää vointia ja kovasti aurinkoa Sinulle! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli <3
   Ihan totta kyllä,että kiva kirjan kansi kiinnittää huomion.Ja tässä on sellainen.Taidat tarkoittaa Eve Hietamiehen kirjoja:yösyöttö ja tarhapäivä..Olen lukenut molemmat ja olivat hyviä kirjoja.Ihanan arkisia:) ja huumorilla höystettyjä.

   Poista
 4. Kukkien mullanvaihto aika olis käsillä, sen verran minäkin tein että kellarista päivänvaloon tuoduille pelakuille jo uudet mullat laitoin. Ihanaa aikaa tämä kevät, kun saa tehdä kylvöjä ja haaveilla kesän kukkaloistosta! Hienoa että voit paremmin ja lääkkeet ovat auttaneet!

  Aurinkoista viikkoa sinulle Anne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuitiina <3
   Pikkuhiljaa ajatukset alkavat suuntautua kesään ja pihan istutuksiin.
   Mukavaa suunnitella ja aloitella "kevätpuuhia"

   Poista
 5. No meillähän menee rytmit sitten ihan samaa tahtia, kun itsekin kaivoin eilen ekan kerran pyörän tallista talven jäljiltä ja polkaisin sillä töihin, kun oli kumet sen verran mukavasti jo sulaneet, ettei enää tarvinnut varoa edes satunnaisia jäitä. Ja illalla vielä kävin polkemassa muutaman kilometrin lenkin, joka otti kyllä koville, kun samaanaikaan siivottiin katupölyjä oikein urakalla ja astmaatikon keuhkot ei meinanneet toimia riittävästi, mutta hengissä ollaan :)

  Kivaa kuulla, että voit jo paremmin. Ja että oletn niin viisas, että nukut silloin kun nukuttaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka <3
   No niinpä tosiaan,samaan aikaan aloitettiin fillarointijakso.
   Mukavaa puuhaa talven jälkeen! Ehkä sinulla ei ollut hyvä ajoitus lähteä pyöräileen,kun pölyjä putsataan.Mutta eihän sitä malta,kun inspis iskee.Täälläkin oli jo tienvieriä siivottu.Tuntuu,että aiemmin kuin ennen..mutta hyvä niin.
   Tuo päivällä nukkuminen ei ole koskaan ollut minulle helppoa.Tekemättömät työt,äänet,valoisuus ym.vaikeuttaa nukahtamista.Mutta siihen on tullut iso muutos.Olen nyt sairaslomalla ihan hyvällä omallatunnolla levähdellyt ja lukenut.Ihan voinnin ja jaksamisen mukaan.
   Ja tuo uusin lääke tuo minulle väsymyksen.Ihan koko seuraavan päivän on uupunut olo.Silloin ei tarvitse miettiä,että tuleeko uni.Eikä päivän nukkuminen vaikuta seuraavan yön uniin.

   Poista
 6. Voi miten onnelliseksi tulen kun näen että joku muukin ajattelee jo puutarhatöitä ja kukkia :))

  VastaaPoista