keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

iloa sateen keskellä

 
Sadekeleillä menee lehtiä ja kirjoja reippaasti.Tässä viimeisimmät lukemani kirjat.Jälleen voin suositella näiden lukemista.Kummallista,miten on viime aikoina tullut tehtyä hyviä lukuvalintoja.Kait siihenkin harjaantuu..
Aila Ruoho&Vuokko Ilola:Usko,toivo ja raskaus,vanhoillislestadiolaista perhe-elämää.Kirjassa on paljon herätysliikkeen entisten ja nykyisten jäsenten kokemuksia.Se teki kirjasta varsin mielenkiintoisen.

Elina Hirvosen "Kun aika loppuu"-kirjan luin parissa illassa.
Se oli niin koskettava ja herkistävä,etten muista ihan lähiaikoina tällaista lukukokemusta olleen.
Äitinä mietin kirjaa tarinan äidin kannalta..Miten riipaisevaa on katsoa lastaan,jonka elämä ei ole raiteillaan..eikä pysty auttamaan.Vaikutuin tästä romaanista niin paljon,että se on pyörinyt mielessä kansien sulkemisen jälkeenkin.Olen huono arvostelemaan mitään,mutta lukekaa ja päätelkää itse.


Loppukevennys!
Reissun jälkeen on lipaston päällä lojunut muutama tavara (vaikka matkalaukut puran aina samantien,kun astun kynnyksen yli kotiin:))
Nämä unohtuneet jutut ovat shoppailuni lähes viikon mittaiselta reissulta!
Hih,aika vaatimattomat tuomiset..
Nykyään en millään jaksa pyöriä kaupoissa,enkä raaski kuluttaa arvokasta aikaa kauppoihin,kun olen matkoilla.Muu on tärkeämpää..Tallinnan vanhan kaupungin pikkuputiikeissa viihdyin kyllä, mutta vain katsellen kaikkea kaunista.
 
 
Heh,naurattaa tuo pieni posliinitaulu.Tallinnasta meillä on jo ennestään pari taulua seinillä.Mulla on joku ihme pakkomielle ostaa kaikkea hassua matkamuistotavaraa(vaikka muuten välttelen shoppailua)Meiltä löytyy mm.magneetteja,kortteja ja lumisadepalloja.Esillä ovat,sopivat hyvin meidän varsin kotoiseen sisustukseen ;)

Tänään saatiin viimein päätettyä yksi kesän tärkeä ja iloinen asia,joka osuu hääpäiväämme.
Savonlinnaan on nyt liput varattu,ihanaa! Siitä sitten myöhemmin lisää.

Kivaa keskiviikkoa sinulle,
Anne

8 kommenttia:

 1. Oletko jo lukenut samaisesta herätysliikkeestä " Taivaslaulu"- kirjan? Suosittelen. Minulla on ollut omina koulu- ja opiskeluvuosina paljon lestadiolaisia kavereita, vaikka en itse lestadiolainen olekaan. Kirja tuntui ehkä juuri siksi hyvin läheiseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen lukenut,lainasin samana päivänä kun se tuli kirjastoon :) Erittäin hyvä kirja ja kaunis kerronta.Minullakin oli ko.herätysliikkeestä kouluaikoina kavereita ja edelleen olen eri yhteyksissä tekemisissä tuohon uskontoon kuuluvien kanssa..Joten olen myös löytänyt kirjoista tuttuja asioita.

   Poista
 2. Tuo Hirvosen kirja on lainattavien listallani ja suosituksesi lisäsi kiinnostustani lukea se :-)

  VastaaPoista
 3. No ehdottomasti kannattaa lukea,vaikuttavia lukuhetkiä!Loppuisi vaan joskus tuo sade..Olisi kiva lukea ulkosalla näin kesällä.Vaikka meneehän se sohvallakin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos mielenkiintoisista kirjavinkeistä! Ne tulivat juuri sopivaan aikaan, kun olen tänään menossa mökkipaikkakuntamme pieneen kirjastoon hakemaan kesälomalukemista. Löysin tämän ihanan blogisi ihan äskettäin ja sain kunnian olla 60. lukijasi :)
  Tervetuloa vastavierailulle blogiini, jossa seikkaillaan mm. mökkimaisemissa Turun saaristossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Teija ja lämpimästi tervetuloa Mäkelään.Hienoa saada 60. lukija ♥ Olen tosi iloinen tästä.Kiitos!Tulen ehdottomasti vastavierailulle :)

   Poista
 5. Pitääpä lukea - varsinkin tuo Vuokko Ilolan kirja kiinnostaa. Taivaslaulu ja Maijan tarina on luettu. Lukeminen kannattaa aina ;) eikö se Donnerkin niin tuuminut ja olen samaa mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti Donner on oikeassa-lukeminen kannattaa.Saahan siitä uusia näkökulmia ja itselle avartuu toinen maailma lukemalla.Omat pienet arkiympyrät ovat niin pieniä..niitä ja ajatuksiaan voi helposti laajentaa lukemalla.Onneksi meidän pikkukylässä on upea,iso kirjasto ♥ Sieltä löytyy uusimmatkin teokset ja jos ei löydy,niin tilataan :)

   Poista