lauantai 6. kesäkuuta 2015

Lomafiiliksissä

Kohteessa näyttäisi olevan kohtalaisen lämmintä,aurinkoista ja tyyntä.Tuulen nopeudenkin tarkistin,kun sitä on nimittäin meillä riittänyt viime aikoina..ja sadetta myös.

Tallinnassa on tullut aiemminkin käytyä ja oltua, mutta kyllä tätä reissua on odotettu.Talvi meni lähes kotioloissa sairastelujeni takia,joten nyt on maiseman vaihdos paikallaan.Ja mikä tekee visiitistä erityisen hauskan on se,että ollaan Tallinnassa neljä päivää.Siinä ehtii mukavasti liikkua kaupungilla ja kierrellä nähtävyyksiä.

Tullessa jäädään vielä Helsinkiin..Siellähän asuin aikoinani lähes kymmenen vuotta.Hesassa käydessä tulee edelleen jännä kotoinen olo.Kun kuulee ratikoitten äänen ja pääsee ihmisvilinään.Menee aina hetki aistiessa ja ihmetellessä sitä tuttuutta..Mikä on kylläkin kaukana nykyään meidän arjesta ja pienen kylämme tunnelmasta.

Teidän blogeja luen päivittäin ja tottakait seuraan niitä myös reissussa.Pitäähän sitä pysyä jyvällä mitä blogiystäville kuuluu♡ Harmittavan vähälle jäänyt viime aikoina kommentointi,mutta loma jatkuu vielä reissun jälkeen.Silloin siis palaillaan tarkemmin.
 

Mukavaa viikonlopun jatkoa,
Anne

5 kommenttia:

 1. Nauti reissusta - :) täällä jännätään, että heittääköhän tuuli huomenna ilmaan - tosin söin suklaata ja pitsaa - ei huolta ;)

  VastaaPoista
 2. Oi, neljä päivää! Siinä ehtii nähdä ja kokea paljon! Tai sitten voi vaan relailla ja ottaa lugnisti.

  VastaaPoista
 3. Viettäkäähän mukavia päiviä! Toivotaan ainakin auringonpaistetta eikä sateista tietoakaan;)

  VastaaPoista
 4. Hauskaa lomaa toivottelee A

  VastaaPoista