sunnuntai 23. elokuuta 2015

Viikonloppu Hiekkasärkillä

Upeaa,mahtavaa,huippua..nämä ilmat siis.Kesästä olemme nauttineet nyt toden teolla,kun se viimein tänne saapui.Työt ja koulut hoidetaan,mutta onhan illat ja viikonloput!
En ole syksyyn kiirehtijä vaan odottelen lämpöisiä aina elokuun loppuun.Syyskuussakin on usein kauniita patikointi-ilmoja.Kynttilöiden ja huopien aika tulee ajallaan.Mutta mennään nyt ja tässä-lämpimässä :)

Vapaat vietettiin mökillä ja sen ympäristössä.Aamuisin pyöräiltiin ja lenkkeiltiin rannan pitkospuilla.Päivällä löhöiltiin rannalla ja illat meni terassilla.


 Lohilaakson terassilla ..
 ..syötiin kala-ateriat...hmmm

 mökkiräpsyjä ..
 Iso-Pahkalan majakat<3
 Mökillä ei jaksettu kauan keittiössä häärätä..Makkarat ja kasvikset grilliin.Juustot ja viini auki.Siinä se.Hetki sitten tultiin kotiin,pyykkikone ja ruohonleikkuri pörrää jo.
Jälkikasvu jäi vielä seikkailupuistoon kiipeilemään..hui!

Arki edessä.Minulla se alkaa koulutuspäivän merkeissä.Kivaa,kun on mielenkiintoinen aihe.Ei muuta kuin uuteen viikkoon! :)

Mukavia ja lämpöisiä päiviä,
Anne

10 kommenttia:

 1. Kauniit maisemat! Hyvää alkavaa viikkoa :-)

  VastaaPoista
 2. Täälläkään ei odoteta syksyä vaan nautitaan satasella nyt kauniista päivistä ja toivon, että jatkuvat mahdollisimman pitkään. Oi mikä kala-annos ja mikä ihana hiekka. :)

  Oikein leppoisaa tulevaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 Näin juuri,kaikki ajallaan :)

   Poista
 3. Ihanat kesäkuvat! Minä lupasin viedä jälkikasvun huomenna töiden jälkeen myös rannalle. Uimaan emme voi tosin Nallikariin mennä, sillä siellä oli ainakin jokin aika sitten koli- bakteeria vedessä. Yöks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa harmi..nauttikaa nyt muuten auringosta.

   Poista
 4. Kyllä alkoi tekemään kalaa mieli - ja Kalajoki on ihana paikka juurikin näillä helteillä. Mukavaa tulevaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Savustettu kala on kyllä herkkua.

   Poista
 5. Just niin Anne. Kynttilöiden ja huopien aika tulee sitten kun tulee. Toivottavasti ei vielä vähään (tai siis pitkään) aikaan vaikka ei niissäkään mitään vikaa ole.

  Vaikka tän pidempään ei näitä aurinkoisia kelejä tänä kesänä ole ollut, niin jotenkin tuntuu, ettei enää muista koko sateita. Ollaan me vaan niin vähään tyytyväistä sakkia vissiin :). Ja kaikki ilo otetaan irti tästä lämmöstä. Olkootkin, että kotona on kaikki rempallaan, mutta kerkiää sitä myöhemminkin siivota.

  Kivaa tätä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Annukka! Siivoillaan sitten kun viilenee..ehtii kyllä :) Juu..hassua miten mieli muuttui hetkessä,kun lämpimät alkoi.Ja kesän sateet on lähes unohdettu :) Auringolla on ihmeellinen vaikutus.

   Poista