tiistai 15. syyskuuta 2015

Terveiset Sallatunturin kupeesta

Sunnuntaina lähdimme reissuun.Joka päivä on ollut aurinkoista ja melko lämmin.
Huoneisto tunturin juurella täytti odotukset.On kaunis ja siisti.Se on myös plussaa,että loppusiivous kuuluu hintaan ja vuodevaatteet+pyyhkeet.Hyvin viihdytään:)

Poro oli meitä mökin pihalla vastassa<3


Patikoitu on joka päivä.Tuntureille kiivetty kaksi kertaa.Huh,se on todella rankkaa liikuntaa..
Evästely ja kahvitauot kuuluu tietenkin asiaan.Kuin myös makkaranpaisto ja toisten retkeilijöiden kanssa kuulumisten vaihto nuotiolla.Tungokseen asti ei ole vaeltajia,mutta mökkejä on paljon ja useimmissa auto pihalla.Patikointireittejä riittää.

 
Kivaa viikkoa kaikille!
Anne


18 kommenttia:

 1. Voi kuinka kauniit maisemat ja porokin siellä tallustelee. Onpa ollutkin ihana reissu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viltsu! Kyllä täällä luonnon rauhassa akut latautuu :)

   Poista
 2. Oijoi, olispa kiva päästä pohjoseen. Raitis ilma ja maisemat- aah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nehän ne tänne vetää..ulkoilu ja kauniit maisemat.Päivän kun reittejä tallustaa ylös ja alas,niin kyllä illalla uni maistuu:)

   Poista
 3. Oikein oma lemmikkiporo :)

  Syksyinen Lappi olisi kyllä kiva kokea. Nautinnollista loman jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3Juu,oli kesy poro..antoi silittää ja kauan viihtyi tuossa pihalla.Monia poroja nähty ikkunasta,kiva seurata:)Kyllä meitä on tämä ruskamatkailu puraissut..Nyt on kolmena syksynä oltu Lapissa juuri tähän aikaan.Tänään suunniteltiin jo seuraavaa reissua:)

   Poista
 4. Aivan mahtavia maisemia ja kivan näköinen mökki! Hih suloinen vieras teillä. :) Hyviä unia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä hyvä kohde.Kiitos Tiia,sinulle myös kauniita unia<3

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Noilla resepteillä rentoutuu parhaiten.Ainakin meille sopii:-)

   Poista
 6. Seesteisestä sisustuksesta päätellen voisin kuvitella, että loma-asunto on Holiday Clubin :)? Ne on kyllä yleensä tosi onnistuneita.

  Ja ihanan seesteiseltä ja rauhalliselta näyttää ulkonakin. Nyt just tekis hyvää lähteä raittiiseen ilmaan tuulettumaan, kun oon viime päivät vaan pöyhinyt pölyisiä kaappeja.

  Pirteää viikkoa teille Anne <3

  VastaaPoista
 7. Kiitos Annukka!<3Välillä pitää kaapitkin pöyhiä ja järkätä.Siitäkin saa hyvän mielen.Oikein arvasit,asunto on Holiday Clubin Sallan Tähti.Ovat aina kauniisti sisustettuja ja esim.astiat ovat laadukkaat ja hyvässä kunnossa.Ei mitään turhaa mutta kaikki tarpeellinen.Ja tuo kiva, kun ei tarvi petejä laitella eikä isoja siivouksia tehdä.Niitä ehtii sitten kotona harrastaa.

  VastaaPoista
 8. Meillä on tuolla viikko-osake ja olemme viettäneet jo monet talvilomat siellä... Sallassa on kaunista. Hiihtäminen haastavaa meren jäällä tottuneeseen - pysyisin varmaan paremmin siellä pystyssä tähän aikaa vuodessa ;) Mukavaa lomaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista on tosiaan Sallassa.Ihana lomakohde teillä.Haasteita koin minäkin, kun kiivettiin tuntureitten päälle.Melko haastavaa ja jyrkkää oli reitti paikoittain:)Mutta aah mikä onnistumisen tunne,kun näki upeat maisemat sieltä korkealta..

   Poista
 9. Voi mitä kuvia, voi mitä tunnelmia. Ihana toi vastaanottaja mökin pihassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,oli kyllä hauska vastaanotto :) Kesy yksilö,viihtyi pitkään pihalla..Näitä sitten näkyikin joka paikassa.Ja ikkunan alta kulki tämän tästä :D

   Poista
 10. Oi mitä tunnelmia, kuvia ja maisemia! Tuolla sielu lepää, ja keho saa tarvitsemaansa liikuntaa. Ja tosi kiva asunto teillä siellä. Ja porojakin.
  Nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulia!Kyllä kauniissa luonnossa voimaantuu.Ihanaa,kun säät suosi.Aurinko paistoi joka päivä.

   Poista