sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Sunnuntai-iltaa

Niin se viikonloppu taas hurahti..
Eilinen meni sitten joulupölyjä pyyhkien ja kuusenneulasia jahdatessa,vaikka kuuset&pallot paketoitiin torstai-iltana.
Siivoukselle laitoin kuitenkin aikarajan.Enää en anna itseni käyttää kotitöihin kokonaista vapaapäivää.Vaan siivotaan yhdessä ja tehokkaasti-sitten jo jotain muuta.

Tänään vietettiin sitten kunnon lorvailupäivä miehen kanssa.
Käytiin Oulussa elokuvissa ja syömässä.
Ihana päästä täältä maaseudun rauhasta välillä kaupunkiin.
Käytiin katsomassa "Nuotin vierestä" jota ihana  "Pinkit korkokengät"-blogin Maiju tässä postauksessaan suositteli.
Kiitos siitä,kannatti noudattaa suositusta:)
Elokuva oli hauska mutta antoi myös ajattelemisen aihetta.
Välillä kannattaa löysätä pipoa ja heittäytyä..

Leffan jälkeen syötiin  kiinalaisessa.Siellä oli ihana buffet monine herkkuineen.Tarjolla oli mm.sushia ja jälkkäriksi täytekakkua.Kuvia en viitsinyt ottaa vaan keskityin syömiseen ja seuraan.

Leffareissulle tuli matkaa 280km.Se ei haittaa,kun mies tykkää autoilusta ja minusta matkat ovat rentouttavia(kun ei itse tarvitse ajaa). Kiva katsella maisemia ja jutella.
Päivällä olikin kaunista..ne lumiset puut ja auringonpaiste<3
Kotiväki oli lämmittänyt meille saunan valmiiksi.Nyt siis sinne.

Mukavia talvipäiviä kaikille,
muistakaa heittäytyä ;)
Anne12 kommenttia:

 1. Ääää, mäkin haluan leffaan ja syömään. Ehkä huom. EHKÄ ensi viikonloppuna. En ole suuri suomalaisten elokuvien fani, joten suuntaamme katsomaan (EHKÄ) nälkäpelin Matkijanärhen. Meillä leffateatteriin on matkaa vain 70km ja sekin tuntuu useista ihan kamalna pitkälle matkalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan heittäydyt,70km äkkiä hurauttaa:) Leppoisaa loppuiltaa!

   Poista
 2. leffa onkin ihan outo - mutta ehkä kannattaa tutustua - alkaa vain nämä putoustyypit jo vähän kyllästyttämään, mutta Uotinen on ikuinen suosikkini, joten ihan hänen tähden :) Meillä on sitten aika sama matka Ouluun - meillä noin 85km :)

  VastaaPoista
 3. Leena Uotila on kyllä munkin ikisuosikki..just eilen tuota mietinkin:)Mua ei oikeastaan putousnäyttelijät kyllästytä.Eikä ko.elokuva vienyt ajatuksia putoukseen.Kait he ovat niin hyviä,että halutaan moneen mukaan;) Meillä matkaa Ouluun jonkin verran enemmän,se 140km...mutta kevyesti tuollaisen pikkumatkan ajaa.Ei ole este lähteä leffaan.

  VastaaPoista
 4. Yhteiset lorvailupäivät on ihan parasta :)

  Täytyiskin taas järjestää aikaa elokuvissa käyntiin. Tykkään käydä elokuvissa katsomassa kotimaisia elokuvia. Siellä kun ainakin kuulee, mitä niissä puhutaan. Monesti musiikin ja puheen volyymit ei ole ihan synkassa, ja se on kotona katsoessa ärsyttävää.

  Aikamoinen elokuvamatka teillä, tosin tulee meilläkin noin 40 km suuntaansa. Sen siitä saa, kun asuu täällä landella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ilman muuta kannattaa järjestää leffareissu.On se kyllä aivan toista katsottavaa,kuin telkkarista..elämys!Mukavaa viikon jatkoa:)

   Poista
 5. Leffailu ja nam kiinalainen piristää aina. Täällä on leffateatteri 10min päässä ja kyllä kelpaa, aina kun sinne pääsee.

  Mukavaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3Olen kyllä kade sun leffapostauksille..niitä tulee sen verran usein;)Hienoa,kun kunnon teatteri on ihan vieressä.Mutta onneksi tuo matka ei ole meille este..käydään kuitenkin katsomassa kaikki ne elokuvat mitkä kiinnostaa.

   Poista
 6. Leffaan pitäis kyllänitselläkin lähteä. Pukkikin armollisesti toi leffalippuja niin ei pitäisi olla enää siitäkään itsellä kiinni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leffaliput ovat kyllä kiva lahja..varmasti tulee käytettyä;)Kivaa loppuviikkoa!

   Poista
 7. Psst... Heitin sua kivalla haasteella :) Käy kurkkaan blogista.

  VastaaPoista