keskiviikko 14. syyskuuta 2016

järjestelyä, kireää pinnaa ja huilimista

 En tiennyt omistavani näin monta purkkia ylläolevia tuotteita...
mutta asia selveni, kun järjestin nämä:
Keittiön kaapit on nyt maritettu..samoin jääkaappi ja pakastin.
Hieno tunne,kun tietää ja näkee! tarkalleen mitä keittiön kaapit pitää sisällään. 
Nyt on väljyyttä kaapeissa ja käytössä vain mieluiset/tarpeelliset astiat/keittiövälineet.
Kuvan elintarvikkeista osa meni roskiin..Yhdistelin paketteja ja nyt käytetään pois nämä tuotteet,eikä uusia osteta, ennen kuin loppuu :) Otan myös kauppalistan käyttöön, niin ei tarvitse varalta ostaa :)

Se mikä hermoja kirraa on kirppikselle/kiertoon menevät tavarat. Sitä on riittänyt ja lisää tulee, kun käyn taloa läpi. Jo aiemmin kuskasin neljä viikkoa kirppikselle tavaraa ja niillä rahoilla on kohta tulossa kylpyläviikonloppu Katinkultaan. Parin viikon kuluttua alkaa seuraava kirppisralli ja sinne on taas monta jättikassia menossa..Äidin muutto omakotitalosta pienempään on myös lisännyt meidän kierrättämistä ja hän on myös antanut kirppikselle menevää tavaraa.

Näiden kassien, jätesäkkien ja laatikoiden säilöminen vaan ärsyttää.
Meillä onneksi tilaa riittää vaikka tällaiseen hilloamiseen mutta mielummin jo sisustaisin tyhjiä huoneita muuhun käyttöön. Ja tuo tarpeettoman tavaran päivittäinen näkeminen vaan ärsyttää. Olen vuosikausia kerännyt  vanhaa tavaraa sisutukseen: ruusukupeista huonekaluihin. Sellaiseen maalaisromanttiseen tyyliin. Kiertänyt kirppiksiä ja antiikkiliikkeitä.. Ja nyt yhtäkkiä olen täysin kyllästynyt kaikkeen tuohon. Suorastaan väsynyt! Haluan uutta ja selkeää. Joten monenlaiset pikkusievät esineet ovat matkanneet uusille omistajille ja osa vielä lähdössä. Muutamia keräilykohteitani toki säilytän lapsilleni esim.arabian vanhat kannut.
Visiona kuitenkin on seesteinen ja viihtyisä koti. Se auttaa jaksamaan tätä keskeneräisyyttä. Ja se, että mies on innoissaan kodin selkiintymisestä.. Nyt hänelläkin löytyy mielipiteitä kodin sisutamiseen.
Tätä ei nyt kuitenkaan pilata kiirehtimällä. Jos uutta ostamme, niin se tehdään tästä lähtien harkiten. Ja mielummin harvoin ostaen laadukasta, kuin usein heräteostoja.
Järjestämisestä pidän oikeasti. Se ei ole ongelma.

Viikonloppuna huilattiin miehen kanssa Oulussa.
Harkittuja syysvaateostoja tehtiin Valkeassa.
Löysin tarvitsemani takin ja muutamat housut.
Syötiin hyvin, istuttiin kahviloissa ja käytiin leffassa.
Hanko sushi

Puistokahvila Makia

"Teit meistä kauniin"
Minäpä jatkan raivausta ja kirppisjuttujen hinnoittelua.
Mukavaa keskiviikon jatkoa!
Anne

3 kommenttia:

 1. Hei, tuo maritusosuus olisi voinut olla mun kynästä :D Tosin ihan noin paljon mulla ei oo leivinjauheita yms. Meilläkin etelänmatka tienattu myymällä meille turhaa tavaraa niin talosta kuin miehen verstaalta. Ja kaikki nauttii selkeämmästä tilasta. Uudet hankinnat tehdään meilläkin harkiten tästä eteenpäin. Onneksi tuokin projekti päättyy joskus, ja se huikea tunne palkitsee monin kerroin.

  Aurinkoista loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Eikös ole mahtavaa, kun saa matkan ylimäärääräisillä romppeilla!! Ja joku toinen löytää edullisesti tarvitsemansa tavaran. Täällä on projekti vielä kesken mutta hyvässä vauhdissa..ja visio on kirkkaana mielessä:) Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Hih ihana sinä ja ihan sama täällä, aina ostan uusia, jotta varmasti löytyy. <3 Aah sushia, omaa lempparia, joka taitaa olla jo oikea vitsaus, kun joka pv on mielessä. ;)

  Aurinkoa sinne <3

  VastaaPoista