lauantai 8. lokakuuta 2016

turhaa höpinää tyhjästä

Nyt ei oikein nämä blogihommat suju. Tahkeaa on edelleen eikä ajatus kulje toivotulla tavalla. Aiheita poukkaa välillä mieleen mutta äääh..ei jaksa ja ketä kiinnostaa..
Syysmasennusta tuskin on ilmassa, sillä pidän paljon tästä vuodenajasta. Syksyllä saa ottaa rennommin..Pihatyöt eivät huuda tekijää ja sisätilat näyttävät houkuttelevilta ilman tehosiivoustakin.. Sen tekee hämärtyvät illat ja tunnelmavalaistus.

Syyskuussa lomailin reilun viikon. Katinkullassa vietettiin rento viikonloppu. Siellä sitä riittää aktiviteettia ja lenkkipolkua. Tällaiselle vilukissalle paras paikka oli kuitenkin savusauna&palju<3
Yhtenä päivänä poikettiin Sotkamoon shoppaileen.
Löysin sieltä tämän ihanan laukun. Tätä olin jo kauan haaveillut ja harkinnut, joten ostopäätös oli helppo tehdä.


Sotkamon Kahvila Makean bongasin jo ennen reissua netistä ja sinne oli tietenkin päästävä. Näin oli ajatellut moni muukin. Asiakkaita näytti riittävän. En ole kyllä ikinä ennen syönyt niin ihanaa kinuskikuorrutusta, kuin kakusssani oli..Se maku!! hmmm...ja nam. Tietenkin koko kakku oli suussa sulavaa,samoin kinkkupiirakka. Gluteenittomia vaihtoehtoja oli useita. Siitä iso plussa paikalle.


Naisporukassa ajelimme myös Ikeaan shoppailemaan.
Nyt maltoin ostaa harkiten.
 ..saatiin kuitenkin auto täytettyä ;)


Kaunis syksy on houkutellut ulkoilemaan ja kuvailemaanKeittiössä olen kokkailut ja leiponut filiksen mukaan..joka päivä kuitenkin jotain:)


Miljoonakellot vaan kukkii piittaamatta yöpakkasista!
Olen kuitenkin jo lähes kaikki kesäkukat vaihtanyt Callunoihin ja lyhtyihin.. Ne sopii paremmin syysfiilikseen.


Tällainen "paljon melua tyhjästä"- postaus jälleen :)
Meillä täällä maaseudulla on niin rauhallista ja tasaista, ettei ihmeitä tapahdu.
Elämäntilanne on myös sellainen leppoisan seesteinen, josta kyllä todella nautin.
Huomenaamuna pakkaamme miehen kanssa reput ja suuntaamme patikoimaan aivan uusin maisemiin. Aurinkoista on lupaillut.

Mukavaa lauantai-iltaa!
Anne

2 kommenttia:

  1. Seesteinen oli postauskin ja kuvat kerrassaan kauniita! Kiva tätä oli lukea:)

    VastaaPoista
  2. Mullakin oli vaihe, ettei bloggaus oikein sujunut. Ei silloin kannata edes yrittää, sillä tämän pitää olla kivaa. Oi, tuo kassi on hieno! Mä ostin vuosi takaperin facen kautta ihanan kangaskassin, jonka mitat piti olla just mulle sopivat. Kun sen sain, kassi oli pienempi senttejä joka suuntaan, eli pahimmoilleen pieni. Olen nyt yrittänyt ahtaa "omaisuuttani" siihen kauppareissuille, mutta kyllä se niin on, että uusi kassi on hommattava. Vielä ei ole oikein sitä OIKEAA vastaan tullut, missä hinta-laatu ja kauneus kohtaavat.

    VastaaPoista