torstai 9. helmikuuta 2017

Asenteella

Hei ja kivaa iltaa sinne ruudun toiselle puolelle!

Meillä on ollut aivan upeat ilmat viime päivinä. Aurinko on paistanut päivittäin ja pikkupakkanen on tehnyt ulkoilusta nautinnon. Vointini on kohonnot auringon paisteen myötä, olo on ollut parempi kuin viime viikolla! Tokihan valoisat päivät vaikuttaa myös mielialaan vaikka säästä riippumatta minulla on kyllä mielestäni tosi positiivinen luonne. Näen kyllä harmaanakin päivänä ne hyvät asiat. Kiitollisuudesta kumpuaa ilon tunne ja onni.

Eilisessä Inhimillisessä tekijässä oli mielenkiintoinen aihe. Siinä juurikin pohdiittiin asenteen ja positiivisen ajattelun voimaa sairauksiin ja muuhunkin elämään. Ja kuinka jooga, mindfulness sekä elämän uudelleen arviointi ovat auttaneet sairauksien eri vaiheissa. Pystyin niin samaistumaan noihin asioihin ja tunnen löytäneeni apua samankaltaisista asioista. Vaikka toki lääketiede ja lääkkeet ovat ne tärkeimmät, pelastajat <3


Itselleni ovat tärkeitä asioita ruokavalio ja liikunta.. Sairauden vuoksi ja tottakai muutenkin!
Salilla käyn säännöllisesti ja jooga kuuluu päivärutiineihin.
Lenkkeiltyä tulee usein..välillä käyn uimassa ja tanssillisilla ryhmäliikuntatunneilla.

Ja ulos on päästävä päivittäin..Liikunta raikkaassa ilmassa on kyllä parasta.

Mieltä hellii hyvä ja terveellinen ruoka...
ja satunnainen herkuttelu.
Eilen tein gluteenitonta kaurapaistosta kera maidottaman vaniljakastikkeen..

Perheelle olen tehnyt jo yhden satsin laskiaispullia..Nautin  keittiössä hääräämisestä ja siitä, että saan hemmotella läheisiä kotitekoisella ruoalla ja leivonnaisilla.


Välillä shoppailu tuottaa iloa. Minulle silloin, kun löydän jotain tarvitsemaani ja se on just sellaista mistä pidän. Maaliskuussa on useampi mukava meno ja jakku oli hakusessa..Tällaisen löysin..
(Sopii korkkareiden ja kapeiden housujen kanssa..)

Kotiasuun kaipasin asennetta ja löysin! (tykkään)

Viime viikolla eräs pieni asia piristi ihan älyttömästi. Ihan olin hangon keksinä monta päivää.
Leikkautin otsatukan. Pitkä "roippana" kasvojen kehyksenä sai häippästä ja tilalle tuli kunnon otsis.Hih!

Tällaista siis täällä.."asenne ratkaisee"-tyyliin mennään :)
Mitkä ovat sinun voimanlähteet arjessa jaksamiseen tai vaikeassa elämäntilanteessa?


Elämässä pitää olla myös väriä, eiks niin?

Oikein mukavaa viikon jatkoa ja voidaan hyvin!
Anne

8 kommenttia:

 1. Ihana pirteä tuo otsis ❤ Meillä ei oo ollut ihan pikkupakkasia, pikemminkin paukkupakkasia. Onneksi koiran takia on täytynyt vähän edes uskaltautua happihyppelylle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! <3 Minustakin otsis on pirteä :) Täälläkin yöt ja aamut ovat olleet kylmiä mutta päivisin on ollut mainiot ulkoilukelit. Aurinko jo lämmittää:)

   Poista
 2. Itse myös saan tosi paljon voimaa ja energiaa liikunnasta (lenkkeily, asahi, pilates, hiihto, tanssilliset tunnit, luonnossa liikkuminen muun muassa) ja hyvästä ja terveellisestä ruoasta. Liikunta on elämäntapa ja joka päivä on päästävä ulos raittiiseen ilmaan. Mindfulness on itselleni päivittäinen tapa nollata ajatukset. Työpäivän jälkeen meditoin ja siitä tulee rentoutunut ja hyvä olo.

  Ja kyllä, värit kuuluu elämään! Mitä värikkäämpää, sen parempi. :)

  Mukavaa viikkoa!

  Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista♡Hyvältä kuulostaa energianlähteesi:) Olen tehnyt läsnäoloharjoituksia muutaman viikon,päivittäin.. Vaikeaa, kun mieli harhailee arkisissa asioissa. Mutta harjoittelu autaa varmaan tuohonkin ja olo kyllä rentoutuu.

   Poista
 3. Näytätpäs pirteältä ja hyvinvoivalta. Kyllä omat eväät pirteyteen löytyvät liikkumisesta, monipuolisesta ravinnosta, omasta perheestä ja tietysti myös riittävästä unesta. Joka päivä tulee käveltyä koirien kanssa noin 8-10 km, joten ulkoiltua tulee, nyt olen löytänyt mukaan crosstrainingin, joten jospa vaikka löytäisin muutaman lihaksenkin (ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä, että jotain tapahtuu...) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♡ Kiva, kun olet löytänyt mieluisen lajin. Liikkuminen pitää olla kivaa,muuten kyllä takkuaa. Koira on varmasti hyvä lenkkikaveri ja pitää huolen,että ulkoillaan säännöllisesti.Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Näytät kauniilta <3. Ihokin ihan hehkuu. Että näkee kyllä päällekin päin sun hyvän ruokavalion ja liikunnan vaikutukset.

  Mulle ykkönen on raittiissa ilmassa kävely. Päivän kun istuu sisällä, on pakko päästä heti työpäivän jälkeen ulos. Ja viikonloppuisin heti aamusta, kun on ensin kaikessa rauhassa syönyt kunnon kiireettömän aamupalan.

  Mulla on salitreenit ja oikeastaan kaikki muukin ihan kunnollinen liikunta jäänyt väliin jo jonkun aikaa. Uintia, lenkkejä ja vesijumppaa en laske "kunnon" liikunnaksi. Ne on enemmän sellasia ihan perusjuttuja. Mutta hyvää energiaa ja mielenrauhaa tulee noitten lisäksi ammennettua siitä, mikä milloinkin just sillä hetkellä tuntuu hyvältä. Välillä se on valokuvien ottaminen, välillä blogiin kirjoittaminen, välillä joku kiva käsillä tekeminen, tuunailu, siivoilu, uudelleenjärjestely, uusien terveellisten reseptien testailu ja milloin mikäkin. Fiilispohjalta :).

  Pirteää viikonloppua sinne aurinkoisiin maisemiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Annukka♡ Niinpä,energiaa saa niin monista asioista..ei pelkästään liikunnasta. Kyllä kuitenkin laskisin liikunnaksi ja ihan kunnon sellaiseksi!,uinnin ja lenkkeilyn! Ja mitä olen vesijumpassa käynyt, niin tottamaar on ollut tehokasta!! Joten vähättelyt sikseen;) Näin se on,ulkoilu on parasta. Siinä yhdistyy niin monta hyvää asiaa..liikunta,raitis ilma, luonnonrauha jne..

   Poista